Ohjeet

Meilahden Liikuntakeskuksen ohjeistukset 2.10. eteenpäin!


Koronavirustapausten määrä on Suomessa noussut merkittävästi. Täten Meilahden Liikuntakeskuksen käyttäjille suositellaan vahvasti maskin käyttöä alla olevien ohjeiden mukaisesti. Keskuksemme palveluiden käyttö on edelleen mahdollista ilman erityisiä rajoituksia. Teemme kuitenkin tarvittavat toimet tilojen käyttöön ja hygieniaan liittyen, jotta voimme varmistaa mahdollisimman turvallisen ympäristön asiakkaillemme ja henkilökunnallemme. Seuraamme tilanteen kehittymistä tarkasti ja tiedotamme teille heti, jos uusiin erityisjärjestelyihin on tarvetta. Alla uudet ohjeistukset tilojemme käyttäjille.


Ohjeistus Meilahden Liikuntakeskuksen asiakkaille

 • Mikäli asiakas on saapunut ulkomailta (14 vrk:n sisällä) tai asiakas on asetettu eristykseen, pelaaminen on kielletty eristystoimien päättymiseen saakka.
 • Mikäli henkilöllä on flunssan oireita, pelaaminen ja oleskelu tiloissamme on kielletty.
 • Huolehdi käsien pesusta ennen ja jälkeen pelitunnin.
 • Vältä läheisiä kontakteja ja muista turvavälit.
 • Vältäthän turhaa oleskelua Liikuntakeskuksen tiloissa.
 • Suosittelemme vahvasti vuorosi maksua netistä etukäteen ja käteisen käytön vähentämistä.
 • Alku- ja loppuverryttelyjen tekeminen kaikkien liikuntatilojen aula-, eteis-, katsomo- ja käytävätiloissa ei ole sallittua.
 • Ulkokengillä tai kentän pintaan jälkiä jättävillä kengillä pelaaminen kielletty kaikilla kentillämme!
 • Pukuhuoneet, suihkut, saunat sekä laina- ja testimailat ovat kaikki käytössä. Myös mailanjännityspalvelumme on toiminnassa!

Maskisuositukset Meilahden Liikuntakeskuksen asiakkaille

 • Liikuntakeskuksen yleisissä tiloissa ja pukuhuoneissa, ennen kosteisiin tiloihin siirtymistä.
 • Yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida aina välttää.
 • Liikuntaan tai urheiluun seuraamiseen käytettävissä tiloissa.
 • Vanhempien ja saattajien tulisi odottaa lapsia ulkona. Jos aikuisilla on tarve liikkua sisätiloissa, heidän suositellaan silloin käyttävän kasvosuojainta.
 • Maskia ei tarvitse käyttää liikuntasuorituksen aikana.
Vuoron varaaminen

Vuoron varaaminen aloitetetaan klikkaamalla varauskalenterin Varaa-linkkiä, jonka jälkeen järjestelmä pyytää syöttämään varaukseen tarvittavat tiedot ja vahvistamaan varauksen. Ensimmäisen varauksen yhteydessä sinun on myös luotava itsellesi uusi käyttäjätunnus. Jatkossa voit tehdä varauksia nopeasti käyttäjätunnuksellasi.

Omat tiedot

Kirjauduttuasi järjestelmään voit katsoa ja tarvittaessa muokata käyttäjätunnuksesi tietoja valitsemalla "Omat tiedot".

Omat varaukset

Valitsemalla "Omat varaukset" saat listauksen itse varaamistasi pelivuoroistasi, sekä pystyt tarvittaessa perumaan varaamiasi vuoroja. Jos et pääse tekemään tätä varausjärjestelmän kautta niin voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse tai soittamalla!

Huom.
Varauksen peruminen on tehtävä irtovuorojen osalta viimeistään 12 tuntia ennen pelivuoron alkua (jos alle 12 tuntia vuoron alkuun, niin vuoron voi laittaa myyntiin). Mikäli irtovuoroa ei makseta tai peruta ajoissa, niin se laskutetaan seuraavan kuun alussa varaajalta ja laskuun lisätään laskutuslisä 3,50 €. Vakiovuoron voi laittaa myyntiin ennen pelivuoron alkua. Jos myyntiinlaitetun varauksen päälle tulee toinen varaus, niin myyntilaitettua varausta ei laskuteta.

Muuta

Kehitämme varausjärjestelmää jatkuvasti. Olemme kiitollisia kehitysehdotuksista ja palautteesta, jotka voi lähettää suoraan osoitteeseen info@slsystems.fi


Verkkomaksut

Verkkomaksua ei palauteta. Mikäli perut verkkomaksetun varauksesi varausehtojen mukaisesti (irtovuorot viimeistään 12 tuntia ennen varauksesi alkua), jää maksettu summa saldoksi käyttäjätunnuksellesi jonkin toisen kenttämaksun tai sen osan maksamiseen. Verkkomaksulla ei voi maksaa alennushintoja (esim. opiskelija-alennus).


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.