Ohjeet

Meilahden Liikuntakeskus ja Meikku Palloilu tiedottavat!


Olemme toistaiseksi auki normaalisti 58d pykälän mukaisesti, lukuun ottamatta alla olevia poikkeuksia. Meilahden Liikuntakeskus on jo aiemmin tehnyt AVI:n tartuntatautilain 58h pykälän mukaisen suunnitelman toiminnan turvaamiseksi.


Pukuhuoneet

Pukuhuoneet ovat auki. Suihkutilat ja saunat ovat edelleen toistaiseksi poissa käytöstä. Suosittelemme kuitenkin mahdollisuuksien mukaan pukemaan pelivaatteet ulkovaatteiden alle jo ennen vuorolle saapumista.


Kahvila ja shoppi

Liikuntakeskuksen shoppi ja kahvila palvelevat aukioloaikojemme mukaan. Anniskelu päättyy kello 19:00 ja terassimme sulkeutuu kello 20:00. Tämän jälkeen kahvilamme toimii take away periaatteella.


Ohjeistus asiakkaille liikuntakeskukseen saapumiseen

Muutoksia ajoreiteissä ja pysäköinnissä Meilahden Liikuntakeskuksen osalta. Zaidankatu on poistunut yleisen liikenteen käytöstä ajotunnelin suulta eteenpäin maanantaina 1.3.2021 alkaen. Liikuntapuistolle pääsee jatkossa kulkemaan Seurasaarentien ja Oksakoskenpolun kautta. Parkkipaikkoja on lisätty koripallokentille.


Ohjeistus Meilahden Liikuntakeskuksen asiakkaille:


 • EDELLYTÄMME maskin käyttöä aina liikuntakeskuksen tiloissa kaikilta yli 12-vuotiailta, paitsi liikuntasuorituksen aikana. Halutessasi voit käyttää maskia myös liikkuessasi. Maskin käyttämisen tarkoituksena on suojata toisiamme tartunnalta sekä turvata liikuntaharrastusten jatkuminen ja liikuntakeskusten aukipitäminen.
 • Pukuhuoneet ovat auki. Suihkutilat ja saunat ovat edelleen toistaiseksi poissa käytöstä.
 • Mikäli asiakas on saapunut ulkomailta tai asiakas on asetettu karanteeniin, on saapuminen liikuntakeskukseen kielletty karanteenin loppumiseen asti.
 • Mikäli henkilöllä on flunssan oireita, pelaaminen ja oleskelu tiloissamme on kielletty.
 • Huolehdi käsien pesusta ennen ja jälkeen pelitunnin.
 • Vältä läheisiä kontakteja ja muista vähintään 2 metrin turvavälit.
 • Turha oleskelu liikuntakeskuksen tiloissa on kielletty.
 • Suosittelemme vahvasti vuoron maksua netissä etukäteen ja maksamista kortilla liikuntakeskuksen kahviossa.
 • Alku- ja loppuverryttelyjen tekeminen kaikkien liikuntatilojen aula-, eteis-, katsomo- ja käytävätiloissa EI OLE SALLITTUA.
 • Vanhempien ja saattajien PITÄÄ odottaa lapsia ulkona. Jos aikuisilla on tarve liikkua sisätiloissa, heidän EDELLYTETÄÄN silloin käyttävän maskia.
 • Ulkokengillä tai kentän pintaan jälkiä jättävillä kengillä pelaaminen on kielletty kaikilla kentillämme!
 • Laina- ja testimailat ovat käytössä.

Pahoittelemme näistä muutoksista aiheutuvaa vaivaa. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja reagoimme tarvittaessa viranomaisten antamien ohjeiden ja määräysten mukaan.


Vuoron varaaminen

Vuoron varaaminen aloitetetaan klikkaamalla varauskalenterin Varaa-linkkiä, jonka jälkeen järjestelmä pyytää syöttämään varaukseen tarvittavat tiedot ja vahvistamaan varauksen. Ensimmäisen varauksen yhteydessä sinun on myös luotava itsellesi uusi käyttäjätunnus. Jatkossa voit tehdä varauksia nopeasti käyttäjätunnuksellasi.

Omat tiedot

Kirjauduttuasi järjestelmään voit katsoa ja tarvittaessa muokata käyttäjätunnuksesi tietoja valitsemalla "Omat tiedot".

Omat varaukset

Valitsemalla "Omat varaukset" saat listauksen itse varaamistasi pelivuoroistasi, sekä pystyt tarvittaessa perumaan varaamiasi vuoroja. Jos et pääse tekemään tätä varausjärjestelmän kautta niin voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse tai soittamalla!

Huom.
Varauksen peruminen on tehtävä irtovuorojen osalta viimeistään 24 tuntia ennen pelivuoron alkua (jos alle 24 tuntia vuoron alkuun, niin vuoron voi laittaa myyntiin). Mikäli irtovuoroa ei makseta tai peruta ajoissa, niin se laskutetaan seuraavan kuun alussa varaajalta ja laskuun lisätään laskutuslisä 3,50 €. Vakiovuoron voi laittaa myyntiin ennen pelivuoron alkua. Jos myyntiinlaitetun varauksen päälle tulee toinen varaus, niin myyntilaitettua varausta ei laskuteta.

Muuta

Kehitämme varausjärjestelmää jatkuvasti. Olemme kiitollisia kehitysehdotuksista ja palautteesta, jotka voi lähettää suoraan osoitteeseen info@slsystems.fi


Verkkomaksut

Verkkomaksua ei palauteta. Mikäli perut verkkomaksetun varauksesi varausehtojen mukaisesti (irtovuorot viimeistään 24 tuntia ennen varauksesi alkua), jää maksettu summa saldoksi käyttäjätunnuksellesi jonkin toisen kenttämaksun tai sen osan maksamiseen. Verkkomaksulla ei voi maksaa alennushintoja (esim. opiskelija-alennus).


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.