Ohjeet

Korona ohjeistus Meilahden Liikuntakeskus ja Meikku Palloilu 7.1.2021!


Meilahden Liikuntakeskuksen ja Meikku Palloilun tilat pysyvät auki edelleen normaalisti. Vakiovuorot jatkuvat kaikissa lajeissa normaalisti, mikäli vakiovuoroa ei peruta.

Halutessaan vakiovuoron voi peruuttaa maksutta 31.1.2021 asti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@meilahdenliikuntakeskus.fi tai soittamalla numeroon 050 374 8068. Toivomme yhteydenottoa sähköpostitse, jotta asiakaspalvelumme ei ruuhkaudu. Jo maksetut ja perutut vakiovuorot hyvitetään kevätkauden vuoroista.

Suosittelemme, että kaikki harrastukset suoritetaan 31.1.2021. välisellä ajalla vain omassa harrastusryhmässä.


Uusittu ohjeistus Meilahden Liikuntakeskuksen asiakkaille:


 • EDELLYTÄMME maskin käyttöä aina, paitsi liikuntasuorituksen aikana ja kahvilan tuotteita nautittaessa. Halutessasi voit käyttää maskia myös liikkuessasi. Maskin käyttämisen tarkoituksena on suojata toisiamme tartunnalta sekä turvata liikuntaharrastusten jatkuminen ja liikuntakeskusten aukipitäminen.
 • Mikäli asiakas on saapunut ulkomailta (10 vrk:n sisällä) tai asiakas on asetettu eristykseen, pelaaminen on kielletty eristystoimien päättymiseen saakka.
 • Mikäli henkilöllä on flunssan oireita, pelaaminen ja oleskelu tiloissamme on kielletty.
 • Huolehdi käsien pesusta ennen ja jälkeen pelitunnin.
 • Vältä läheisiä kontakteja ja muista turvavälit.
 • Vältäthän turhaa oleskelua Liikuntakeskuksen tiloissa.
 • Suosittelemme vahvasti vuoron maksua netissä etukäteen ja EMME vastaanota käteistä 31.1.2021 asti.
 • Alku- ja loppuverryttelyjen tekeminen kaikkien liikuntatilojen aula-, eteis-, katsomo- ja käytävätiloissa EI OLE SALLITTUA.
 • Vanhempien ja saattajien tulisi odottaa lapsia ulkona. Jos aikuisilla on tarve liikkua sisätiloissa, heidän EDELLYTETÄÄN silloin käyttävän maskia.
 • Ulkokengillä tai kentän pintaan jälkiä jättävillä kengillä pelaaminen on kielletty kaikilla kentillämme!
 • Pukuhuoneet ovat edelleen asiakkaiden käytössä, mutta suihkut ja saunat ovat POIS käytöstä, mutta suosittelemme mahdollisuuksien mukaan pukemaan pelivaatteet päälle jo hallille tultaessa, ja välttämään mahdollisuuksien mukaan pukuhuoneiden käyttöä.
 • Laina- ja testimailat ovat käytössä
 • Myös mailanjännityspalvelumme on toiminnassa!

Vuoron varaaminen

Vuoron varaaminen aloitetetaan klikkaamalla varauskalenterin Varaa-linkkiä, jonka jälkeen järjestelmä pyytää syöttämään varaukseen tarvittavat tiedot ja vahvistamaan varauksen. Ensimmäisen varauksen yhteydessä sinun on myös luotava itsellesi uusi käyttäjätunnus. Jatkossa voit tehdä varauksia nopeasti käyttäjätunnuksellasi.

Omat tiedot

Kirjauduttuasi järjestelmään voit katsoa ja tarvittaessa muokata käyttäjätunnuksesi tietoja valitsemalla "Omat tiedot".

Omat varaukset

Valitsemalla "Omat varaukset" saat listauksen itse varaamistasi pelivuoroistasi, sekä pystyt tarvittaessa perumaan varaamiasi vuoroja. Jos et pääse tekemään tätä varausjärjestelmän kautta niin voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse tai soittamalla!

Huom.
Varauksen peruminen on tehtävä irtovuorojen osalta viimeistään 24 tuntia ennen pelivuoron alkua (jos alle 24 tuntia vuoron alkuun, niin vuoron voi laittaa myyntiin). (Ennen 11.1.2021 tehdyissä varauksissa rajana 12 tuntia.) Mikäli irtovuoroa ei makseta tai peruta ajoissa, niin se laskutetaan seuraavan kuun alussa varaajalta ja laskuun lisätään laskutuslisä 3,50 €. Vakiovuoron voi laittaa myyntiin ennen pelivuoron alkua. Jos myyntiinlaitetun varauksen päälle tulee toinen varaus, niin myyntilaitettua varausta ei laskuteta.

Muuta

Kehitämme varausjärjestelmää jatkuvasti. Olemme kiitollisia kehitysehdotuksista ja palautteesta, jotka voi lähettää suoraan osoitteeseen info@slsystems.fi


Verkkomaksut

Verkkomaksua ei palauteta. Mikäli perut verkkomaksetun varauksesi varausehtojen mukaisesti (irtovuorot viimeistään 24 tuntia ennen varauksesi alkua), jää maksettu summa saldoksi käyttäjätunnuksellesi jonkin toisen kenttämaksun tai sen osan maksamiseen. Verkkomaksulla ei voi maksaa alennushintoja (esim. opiskelija-alennus).


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.